Loading. Please wait...
search

portofoliu

Hey, hey!
Sunt Ancuta Cabau – fotograf dedicat copilasilor, nou nascutilor, burticilor vesele si familiilor.
Sunt indragostita de meseria mea, si nu sunt fotograf doar ca am o camera scumpa in brate, ci sunt fotograf pentru ca iubesc ceea ce fac, dau tot ce am mai bun si mai frumos cand vine vorba de sedinte foto. Iubesc oamenii si ador copilasii. Imi place sa creez atmosfere de vis cu fiecare persoana, mica sau mare, cu fiecare anotimp si peisaj.
Like & Share – Keep your memories alive!

show main info

Familie

Placerea de a vedea zambetele parintilor nu poate fii egalata cu nimic.

Copilasi/babies

Copii sunt comoara familiei, nu poti sa nu ii indragesti orice varsta ar avea.

Nou-nascuti/Newborn

Fotografia de nou nascut este inca la inceput in Romania, dar este un domeniu inegalabil in frumusete, puritate si gingasie.

blessing day

Una din cea mai importanta zi din viata micutul tau. Nu lasa sa treaca fara sa o patrezi vesnic in fotografii de exceptie.

Maternitate

Maternitatea este ce mai frumoasa perioada a unei viitoare mamici. Intotdeauna am iubit si am sa iubesc sclipirea pura si plina de iubire a viitoarelor mamici

Wedding

Nunta voastra este unul din cele mai frumoase momente din viata voastra! Profitati de ea si pastrati amintirea ei in poze minunate!

Cununie civila

Nunta voastra este unul din cele mai frumoase momente din viata voastra! Profitati de ea si pastrati amintirea ei in poze minunate!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url